پایان نامه كنترل شيميايی آب برج های خنک كننده

پایان نامه كنترل شيميايی آب برج های خنک كننده

دسته بندی:

قیمت: رایگان

تعداد نمایش: 10 نمایش

حجم فایل: 1.47M

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸

به روز رسانی در: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

رایگان – خرید

دانلود پایان نامه كنترل شيميايی آب برج های خنک كننده


چكيده كنترل شيميايی آب برج های خنک كننده

انتخاب منبع سرد تابع موقعيت جغرافيايي و اندازه واحد صنعتي است در كشتي‌ها ونقاط صنعتي كنار دريا و رودخانه ارزانترين منبع سرد آب دريا و رودخانه مي باشد ولي در مناطقي كه از نظر سفره‌هاي آب زيرزميني برداشت آب وجود داشته باشد (مناطق كم آب) ويا قيمت تمام شده آب نسبتاً زياد است ، مناسبترين منبع سرد كننده هوا مي‌باشد. آب بعنوان يك سيال واسط حرارت را از منبع گرم به منبع سرد (هوا) منتقل مي‌نمايد. خنك كردن آب وسيله‌اي است براي آنكه حجم معيني از آب را در يك سيكل گردانده و هر بار پس از استفاده از آن مجدداً براي استفاده بعدي آماده كرد. عواملي كه سبب شده از آب بعنوان يك سرد كننده صنعتي استفاده گردد عبارتند از :‌

  • آب به مقدار زياد در طبيعت وجود دارد وهمه جا يافت مي شود ونسبتاً ارزان است.
  • براحتي مي تواند از جايي به جاي ديكر منتقل شود.
  • هر حجم آب مي تواند مقدار قابل ملاحظه‌اي حرارت منتقل و يا جابجا كند
  • تجزيه نمي شود.
  • در نتيجه مبادله حرارت به مقدار زياد منقبض و منبسط نمي شود.

خنك كردن آب توسط هوا از قديم معمول بوده وبراي انجام شدن اين تبادل حرارت كافي است آب را با هوا مجاور نمود. هر چه عمل مجاورت بهتر صورت گيرد انتقال حرارت از آب به هوا سريعتر و كاملتر انجام مي يابد.

خنك شدن آب در اثر تماس با هوا به دو علت است يكي به مناسبت تبادل حرارت بين دو جسم سرد و  گرم (هوا و آب) وديگري به علت آنكه از بخار آب اشباع نبوده ومولكولهاي آب از فاز مايع به فاز هوا وارد شده ، يعني عمل تبخير صورت مي‌گيرد و حرارت نهان تبخير از خود آب اخذ مي‌گردد وموجب نقصان درجه حرارت آب مي‌شود. عمل تبخير بمراتب مهمتر و مؤثرتر از انتقال حرارت عمل خنك‌كردن را انجام مي‌دهد. براي تبخير يك پاوند آب تقريباً 1000 B.T.U  حرارت لازم است وهمين 1000 B.T.U اگر از 100 پاوند آب گرفته شود 10 oF حرارت آن را كم مي‌كند. بهمين علت براي خنك كردن آب بازاء هر 10 oF سردكردن يك درصد وزن آب تبخير مي شود. بعلاوه معادل 0.2 درصد نيز افت ريخت وپاش آب وجود دارد از اين رو اگر آبي را از  120 oFبه 90 oF برسانيم 3.2 درصد از وزن آن كم مي‌شود.

مشخصات پایان نامه:
نام اثر : كنترل شيميايی آب برج های خنک كننده
فرمت : Word کامل، قابل ویرایش و کپی

در مورد این اثر نظر دهید